Бути щасливим із жінкою, вдихати запах її волосся,
Лоскотати губи віршами про її вроду, оспівувати її голос,
Знати найпотаємніші схованки єства і закоулки розуму,
Читати її думки, коли вони геть не схожі на твої,
Засинати на різних полюсах і прокидатися у обіймах,
Цілувати свою примару, а потім набирати її телефонний номер –
Тепер це стало настільки ж природнім,
наскільки можуть бути солодкими груші у серпні,
наскільки великим може бути кут між гойдалкою й Землею
в Декартовій системі координат,
наскільки запаморочливою може бути музика у твоїх вухах,
наскільки живим буває вогонь у проникливих темно-блакитних очах.