прокинулась з ранку, оченята відкрила,
сьогодні ж в мене свято, сама собі пробормотіла,
ти встала з ліжка, чай зелений
розшторена фіранка,улюблена піжама
холодний ранок, кружка чаю
сторінка в соцмережі, на стінці привітання
музика красива, лунає в кімнаті
сонне мовчання, найкраще заняття
двінок телефону, щирі слова
ти плачеш від щастя,
солона сльоза
одінешся гарно і підеш гуляти
святковий сніданок
часу ж багато
ти встигнеш ти зможеш
просто повір, і йди до мети
ти будеш щаслива
так ти тільки ти!