Твоя усмішка, як ранішнє сонце,
Твоя усмішка, як рання роса,
Хто її бачить відразу радіє,
А радість то щастя, здоров'я й життя.
Не треба усмішку ніколи ховати,
Не треба, не треба кажу тобі я,
Її лише можна у серці тримати
І то незавжди бо вона є життя.
Тому нам потрібно частіш усміхатись,
Нікого й нічого в житті небоятись,
Робити лиш те, що робимо ми
І знати, що усміх це успіх завжди