Право вибора i безвихiднiсть. Право вийти i не знайти вихiд у виходi. Право бути в чомусь i бути назовнi. Бути кимось, чимось i бути всiм i нi в чому.
Вільна свобода завжди присутня i завжди вiдсутня. Бути засумованим в’язнем i бути розпаленим вiтром. Ти вiльний i це єдина важлива частинка того, що може бути важливим в безвихiдному виборi робити вибiр в безвихiднiсть.
Це все має аромат космiчної пилi. Вона є в тебе на устах i на планетi Марс. Вона може відчуватись i зовсiм не давати про себе знати.
Просто це право вибора i безвихiднiсть.
Право бути прострацiйною iскринкою в серцi сонця i бути замершим в всесвiтньому часi без часу. В агонii, без пристрастi бути в объємно присутньому щастi.