Ти є Господь і Бог, що всюди
Усе Собою наповняєш
Душа моя все створене Тобою любить
Бо Твоє Серце так її кохає!
Як сонця схід мене торкаєш
І поцілунком Уст Своїх в уста
І водоспадом Світла наповняєш
Щоб славила тебе душа!
Щомиті є зі мною милий
Душі і серцю Погляд Твій
До Тебе очі я підійму
Щоб з поглядом Твоїм зєднати свій.
Ти одкровенням Своїм раниш
І Чистотою роздягнеш
І мудрістю моєю станеш
В Красу і Святість одягнеш.
Хто всі діла Твої полічить?
Хто Милість і Всепрощення збагне?
Своїм життям тебе засвідчу
Що Бог з тобою, в нас живе.
Вмирай задля життя нового
Щоб світло Миру нести всім
Бо народитись треба знову
Усім: тобі, йому, мені – у Нім.