Чекати тебе, наче хмари?
Зламані струни гітари.
Я не для тебе, я не вмію тримати.
Я вже навчилась втрачати,
Мені не звикати.
Помовч, мені зле до болю у скронях.
Я не триматиму рук в твоїх холодних долонях.
І якби сильно я не любила,
я все ж не вмію любити.
Бо я не ти, бо я не ти.
А ти ще смієш мене губити?!
Кожного ранку чашка гіркого чаю.
Із пам’яті тебе навмання стираю.