чекайте я ще непритомний
я вивчу молитву й почну
життя бізнесмена зі споминів
ні равлик пального не прийме
не схоче він кайфу по венах
брати що ж ми в озеро сіємо
в тім озері риба гине
від того що їсть семена
шануймо слова віршем
а тіло вже пізня весна
і знову щось в мені дише
і знову сльоза на вустах
ти плачеш бо поки ти мати
ти плакати можеш щодня
бо звідки тобі мамо знати
яка та є думка Господня
я з Богом у хованки граюсь
мені б спокійніше жити
я хочу ключі від раю
а рай той мінливий мов ввтер
даруйте за правду і м’якість
увага я з тих хто любить
втрачають кати свою якість
стають їхні жертви грубі….