Цінність великого часу
Приходить. Але згодом.
Зразковість димового гасу
Змивається. Лиш потом.
Формальність закладених вух
Звільняє. Від себе.
Розчинний, насичений дух
Шматує. До неба.
Робоча, замелена кава
Рятує. До ночі.
Одвічна, дотепна забава
Заплющує. Зморені очі.
Цінність часу виникає раптово:
Коли тобі нема
Чого розривати…