Чесно. Пробачити. Можна в минулому. Квіти. Безсоння. Ранковий обід. Хибність, яка всіх, напевно, розчулила. Мовчки. Шукати. Зігрітий. Відхід. Чесно? Віддячити. Висохлі. Споєні. Блиск. Одурманює. Чистий. Наїв. Радісним гонором щиро озброєні. Сміх. Затаївся. Димовість – згноїв. Чесно… Відчутності дихають в спину. Ще залишились таємні дива. Тисне. Придушує. Струєна слина. Стримна. Мінливість. Частково. Жива. Все. Повертається. Як у кіно. Щоб. Не скотитися. Далі. На дно…
ID: 387915 Рубрика: Поезія, Філософська лірика дата надходження: 26.12.2012 18:57:47 © дата внесення змiн: 26.12.2012 18:57:47 автор: Вальдемар Феруменко
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie