Романтична тиша сяє у твоїх очах
Зачарувала моє серце просто так
Самотність огорнув пекельний страх
І в голові закінчився думок «бардак».
Мене любов вдягнула в джентльмена
На крилах щастя забуваю я про себе
Весь час в думках шукаю ніжні імена,
Якими моє серце звернеться до тебе,
Колиски щастя й джерела мого тепла.
Любов поєднує два різних Ти і Я,
У голові збираються лише одні слова
Я люблю тебе одну на все життя! ́́