Пливуть у морі кораблі,
напнуть білі вітрила.
Їх курс - на край землі,
де є великі дива.
Не злякають їх простори сині,
безкрайні води моря.
Єдиний страх - пливти у самотині,
а більш немає горя.
Вони у рейс спішать,
в країни заморські пливуть.
В небі журавлі кричать,
ну а дні все йдуть і йдуть.