...чесно-брехливе -
а як же інакше?
надто відверте не зрозуміють,
та якщо
цілком неправдиве -
взагалі на кпин підіймуть.
з вами по-іншому неможливо!
ось він -
увесь сенс заміняти слова!
занадто гострі робити словами простими
вічно, немов востаннє,
піддаючи тортурам себе.
дарувати всім надію
безкоштовно,
посміхаючись зустрічним щиро-щиро
і бути певним,
що цей світ не тоне...
переглядаючи лаштунки кораблів.
навіщо мені брехати?
у мені жива ще совість,
словам жорстокий цензор, мені - кат.
хай напівправда
чесно вас розсудить,
шикуючи думки у непорушний ряд.
чесно-брехливе -
а як же інакше?
надто відверте не зрозуміють!
та якщо
цілком неправдиве -
взагалі на кпин підіймуть.
(російською)
...честно-лживое -
как же иначе?
слишком честное не поймут,
ну а если
совсем неправдивое -
вообще на смех поднимут.
с вами иначе ведь невозможно!
вот он -
весь смысл изменять слова!
излишне разящие делать щадящими
вечно, в последний раз
испытывая себя.
раздаривать надежды
за бесплатно
и улыбаться встречным до ушей,
твердя себе,
что мир не тонет...
просматривая снасти кораблей.
зачем мне лгать?
во мне еще есть совесть,
словам жестокий цензор, мне палач.
пусть полуправда
честно вас рассудит,
построив ваши мысли в ровный ряд.
честно-лживое -
как же иначе?
слишком честное - не поймут!
ну а если
совсем неправдивое -
вообще на смех поднимут.
31.12.2012р. - 01.01.2013р.
Важко все ж таки усвідомлюється дата 01012013. Наче стрибок у невагомість. Або ж порух раніше непорушеного. Мушу зазначити, я зараз геть зворушений, був би жінкою - заплакав би або до нестями закрився в собі. Однак я - чоловік - відкриваюсь вам.