Останній день старого року
і новий рік твого життя,
все починається щороку,
в минуле нам немає вороття.
І в цьому році буде літо,
весна і осінь і зима,
і серце радістю залите
і втомлена у боротьбі душа.
Як листя взимку опадає,
щоб навесні зацвіли квіти,
так і з душою це буває,
щоб зиму перенести вміти.
Щоби ніяка непогода
не знищила і не зламала,
все винести - її природа
і щоб Бога-Творця кохала.
Щоб випромінювала Сонце
і під дощем ходила Божественного Духа,
щоб хмара Благодаті її накрила
по самі-самі вуха!