я пишу вірші, хоч я не поет
і, мабуть, ніколи поетом не стану.
забракне відваги і рим дієслівних
нестримно-дитячих, наївно-бурхливих,
що крила рішуче здіймають на злет.
я залишусь писати прозою вірші;
хоч слова важкі, наче камінь,
та гострі, мов добре заточений меч.
я не буду довбати словами
малюнків складних і наскельних,
бо усе ж таки найважливіше,
щоб важезна гора
із сотень і тисяч думок
упала із вічно обтяжених плеч.
03.01.2013р.
Отак я пишу. І коли я кажу, що можу писати коли завгодно, що мені не потрібно чекати приходу/приїзду/прильоту музи - це правда. У нас занадто багато думок щоб чекати на своїх муз.
П/С: важко підібрати рубрику :)
я вчора знайшла свою улюблену пісню про яку давно забула. ось і насолоджуюсь
Король и Шут - Кукла Колдуна
Віктор Шупер відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
о, ти теж слухаєш рок?
я-то люблю щось поважче
хоч зараз слухаю групу Paradise Lost пісню "Two worlds"
а із російського року люблю Кіпелова, Цоя, Чорний обеліск і мабуть ще щось, про що зараз оце точно забув згадати
може і на телефоні грати. а може в голові крутитись...)) зараз правда не пишу..
Віктор Шупер відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
у мене вона завжди де-небуть грає ))
зараз, приміром, звучить із колонок компу
ну я теж трохи часу не писав, але оце кілька днів тому знову почав писати
для мене головне музика...
Якщо вона підходить під настрій то й вірші зявляються
Віктор Шупер відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Що саме ти маєш на увазі? Музика чого? Душі? Чи музика у плееєрі/телефоні?
Моє натхнення у довічній відпустці. Пишу коли завгодно. Чесно кажучи, прямо зараз паралельно пишу вірш