Сьогодні хтось запитав, кого на цім світі шаную.
Ви знаєте, для мене то доволі цікаве питання….
За чию честь та ім’я непорушную стіну зруйную?
Імена цих грандіозних я вам назву без вагання.
Тут ви зустрінете поетів, митців, співаків,
Музикантів, акторів,та меценатів великих.
Розумних, відомих, подекуди диваків,
Проте яскравих, визначних, не безликих…
Єсенін, Блок, Ахматова, Антонич і Костенко,
Уолт Уітмен, Байрон, Птіцамі і Броський,
РисБо, Верлен, Бодлер, Рембо й Шевченко,
Здається все. О, ні, ще Йосип Бродський.
Харчишин, Вакарчук, Кузьма і «С.К.А.Й»,
Земфіра, «Нерви», Чайф і Уматурман
Ну, можливо трохи Noize MC… нехай.
І брати Летто, їх музика – шарман*…
ШАРМАН - [фр. charmant> – чаруючий, прекрасний.
Микита Воробйов відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
і вас зі святом)
і чому викрутився? усе як є. Мене політика, поки що, не так сильно чіпає (16 років, люди добрі, яка політика??), але ж як Фаріон опустила Азарова. Браво!!!