Серед зорь і місяця,на цьому небі мандрую я
Моя зірка, де ж ти, благаю не зникай там де темрява
Серед зорь і місяца, буду шукати тебе я
Я за нас обох молю серед ночі сили у Господа
Чому не спиш, коли дощ серед хмар вже розбудився
І знову місяць тількі світить у темряві душі,
Зорі тепер не такі темні після твого кохання
І тепер ти знову зі мною знов як у казці
Я знову повірю в щастя і в любов як мале дитя
Білі сторінки життя знову будуть росписанні тобою
Атже серед зорь і місяця я знову тримаю свое щастя
І місяць знову вийде серед ясного неба цілою світлиною