Під лежачий камінь не тече вода
І назад в минуле нема вороття
Сльози дощ на склі, котяться додолу
Де б я не була, хочеться додому.
Серце самостійне, та страждає з тілом
Босими ногами "у перед" несміло
Чи усе здолаю - знати не дано
Та я точно знаю, вчора вже пройшло.