У твоїй думці Я присутній, у диханні, у крові,
твоє оточення наповнюю Собою.
Я недалеко, в твоїх устах, у слові,
там, де ти є, Я є з тобою.
І свій початок ти знайди у Мені,
Я спілкуванням тебе зі Мною не обмежив,
знаходь Мене,шукай щоденно,
Я сплів тебе з Свого єства мережив.
Забарвлюй своїм подихом цей клаптик
твого життя, яке зі Свого уділив,
і не помітиш, як побачиш раптом,
яким його для мене сплів.
Плети його хвилиною і часом,
забарвлюй фарбами своєї чистоти,
щоб милувались ним з тобою разом,
пишався б Я і був щасливим ти.
Яви себе Мені, щоб Я явився
і об`яви всім Мою Суть,
молись, як Я молився,
будь все зі Мною, Мною будь.
Знаходь Мене у кожній миті,
у снігові, у крапельках дощу;
у водах, повенем розлитих -
тебе Я закликаю, вчу.
Приймай Мої обійми у хворобі,
у радощах і у недолі,
шукай Мене, шукай у собі,
і щастя віднаходь у Моїй волі.
Малюй життям живу картину,
бо вклав у тебе Я Себе Самого,
колись тебе Я малював, тепер Я відпочину
у спогляданні життя твого.
ID:
394258
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 21.01.2013 12:23:25
© дата внесення змiн: 21.01.2013 12:23:25
автор: Услада
Вкажіть причину вашої скарги
|