І знову,і знову по колу..
На вулицях ліхтарі...
Ховатись за маскою болю,
Втрачати літа молоді.
І дихати,й бачити,й чути,
Просто життю радіти!
Вимкнути чайник забути,
Від когось отримати квіти.
Скрізь шукати натхнення-
У каві, в чужих віршах..
Думати про сьогодення,
Забути про клятий страх.
Сидіти ось так пів ночі,
А рано вставати...знов..
Дивитися в чиїсь очі,
З кимось пізнати любов.
Десь телефон загубити,
Чекать новорічного дива.
Пробачення в когось просити,
Зробити свій світ красивим.
Мрію здійснити таємну,
Віддатись цілком меті,
Комусь зробити приємно,
Плакати на самоті.
Від музики кайф отримати,
Зробить фотографії з другом.
Якось дверима гримнути,
Літом поїхать до Бугу.
Кричати, сміятись і плакати,
Мріять, молитися Богу,
Сипать доречні жартики,
Знайти потрібну дорогу.
Це-життя...Точніш-його миті.
Їх у житті не злічить.
Та щоб буть ним по-справджьому ситим,
Треба гідно його прожить!