1
Сильне море,хвилі,шторми,течії несуть тебе,
У минуле,чи майбутнє-не сьогоднішнє.
Твої крила-то вітрила,в них надії дух живе,
Понесе тебе в далеке,невідоме,незнайоме
Скоро вечір-острів віри і любові.
Помолюсь-сил наберусь,
І серця човен спущу в море...
Скоро вечір...
2
Ти пливеш,спостерігаєш висоту і глибину,
В них заховано таємне,неповторне,незнайоме.
Полетіти б,дослідити-страх можливість не дає,
Зрозуміти глибину-зашкодить втома.
Скоро вечір-острів віри і любові.
Помолюсь-сил наберусь,
І серця човен спущу в море...
Скоро вечір...
Пр-в
Не спіши-а я знов спішу!
Поверни-ні,не повернув!
Теж душа жива,маю почуття,
Їм своє віддам-з чим залишусь я!
Не зламай-"кості сокрушив",
Попускай-в серці не простив!
Хто мені віддасть,хто простить ще раз?
Добре від людей-та від них і зле...
Скоро вечір...