Одне з життєвих розчаруваннь, яке продирявило душу наскрізь
А ще 3 листопада запис на стіні свідчить , що все було добре..чи може й тоді відносини дали тріщину? Перебираючи в памяті все, я не можу знайти тієї злощасної переломної точки відліку. Я завжди втрачала коханих мені людей, покладаючи все на дружбу , я чомусь вважала , що вона сильніша, видержить.Життя ж показало, що вічного , хоча б довготривалого немає нічого. До всього приходить кінець , тепер він дібрався і до нашої , здавалося б всесильної дружби.В мене опустилися руки і немає нінайменших сил за щось боротися, на жаль. Є бажання повернути все, але немає можливості , як би нам не хотілося. Спроба за спробою, але того чого немає - немає.