Не золото, не діаманти,
Не замки, не кількість землі,
А щастя велике й багате…
Найважливіше в житті!
У цьому понятті ховається,
Щось світле, усміхнене, щире.
Від нього людина змінюється.
Життя стає схожим на диво!
Щастя – коли прокидаєшся,
Бачиш ти сонце ясне…
Це коли з смутком прощаєшся.
День новий радість несе.
Щастя – коли ти кохаєш…
Маєш хорошу сім'ю.
З коханим світанок стрічаєш,
Віриш у мрію свою.
Чуєш гомін діброви,
Ступаєш в холодну росу…
Щастя – це бути здоровим,
Бачити світу красу.
Щастя приходить до тих,
Хто його сильно чекає,
Хто вже боротися звик,
Хто всі образи прощає!