Сонячний ранок розкриє обійми
День новий знову прийде
І розпускається глибше коріння
Й знову усе зацвіте
Там у гаю защебече і пташка
Знаючи ранок ясний
Й в полі розпуститься ніжна ромашка
День то іде неземний
І оживає Боже створіння
Кожна рослинка цвіте
Й місяць ховає своє проміння
Бо літній ранок іде
Бджілка прокинеться й знов до роботи
Й знову летить у поля
В кожного з ранку свої турботи
Бо оживає земля
Спаде роса зачарована сонцем
Й ранок уже промайне
Яскраве проміння світить в віконце
Й лагідно будить мене
Я прокидаюсь в своїм сподіванні
І думки ще вільні мої
І знову приходить до мене кохання
У сонячні ранішні дні.
Елена Хитрук 14.05.2000г.