Ви спитаєте, що таке любов?.. Знаєте, це так просто!.. Це просто тримаєш за руку особливу людину і світ, немовби, завмирає... Зорі опускаються нижче і світять тільки для двох сердець... І ти відчуваєш шалене серцебиття і не треба слів, вони просто зайві, все зрозуміло з погляду, з блиску рідних очей, з ніжного дотику коханих губ... І всі пісні, вірші, всі слова тільки для однієї людини!.. Ти засинаєш і прокидаєшся з його іменем на вустах, про нього всі думки, всі мрії, всі сни... І ти летиш, не відриваючись від землі, не відпускаючи рідних рук... Не треба питати, що ж таке "любов". Це - пристрасть, радість та біль розлук, це гнів за втрачений час на сварки, це безмежне щастя... Не треба питати - це треба відчути! І зрозуміти для чого справді варто жити, жити, а не існувати... Хіба існує хоча б хтось, хто не прагнув би відчути такої казки, без принців і принцес, без драконів та фей, а просто казки-кохання?.. Коли в одній людині цілий світ і весь світ для одного-єдиного... Коли дощ - це романтично, а сніг - то радість, коли небо йому, а мені сонце, коли йому вітер, а мені шелест трав... І все життя - тільки для двох!.. Це ж так просто... Так просто - кохати!..