Де не плюнеш-скрізь оплата,
Бартер скрізь чи гроші.
Будем "ринок" будувати,
Милий мій, хороший.
Я отут приблизно склала
Схему розрахунків.
І чернетку написала...
Почнем із цілунків.
Цілунко'ва одиниця-
Невелика плата:
Принести попить водиці,
Трохи помовчати...
Борщ,вареники, котлети-
Тут цілунків мало!
Тут, скажу без всіх секретів,-
Кохання пристало.
Кожен раз-окрема страва.
Ти так не кривися!
Бо окрема буде вправа,
Щоб футбол дивиться.
На рибалку хоч? Обі'йми!
Пиво- шоколадка.
Буде день в нас благодійний ,
Суто для порядку.
Буде в нас і передплата-
Вечір романтичний.
Заміняє одна плата
Цілий тиждень звичний.
Не спіши радіть думками
Щодо подарунків-
Віддаляє візит мами
Вартісність пакунків.
А тепер візьмемо квіти...
Будеш дарувати,
Коли будеш ти хотіти
Уночі поспати.
Будуть дні й твої,коханий,
Чого сумувати?
Безкоштовне чаювання,
Коли йду гуляти!..