1 куплет:
Для тебе Зайченя маленьке,
пухнасте наче небо
саме дорогеньке,
лише скажи й мости я зведу.
У зошиті закарбував пісень багато,
та це іще кохана не межа
буду ще більше я писати,
в моєму серці ти повір одна.
Кохана ніжна мила,
кумедна щира та красива
потрібна наче птаху крила,
спасибі що мені явилась.
У день коли прийшла зима,
накрила землю білим одіялом
наповнила моє життя,
казково-білосніжним балом.
З тобою я про все забув,
і не хотілось так прощатись
коли слова почув,
завтра в школу потрібно йти та готуватись.
Я з нетерпінням зустрічі чекав,
і рахував години
щоб той жаданий час настав,
коли усе покину.
Й помчусь під твій будинок,
а ти уже збігаєш
і наступають ті хвилини,
які на все життя запамятаєш.
Приспів:
Без тебе я не можу,
без тебе все не є таким цікавим
при зустрічі тобі подарю рози,
лише тобі моя кохана.
Скажу що я тебе кохаю,
і ніжно ніжно поцілую в губи
і сподіваюсь ти це знаєш,
що я завжди тебе любити буду.
2 куплет:
Летить той час та нас не оминає,
нарахував уже два роки
спасибі що взаємністю мені відповідаєш,
й життя зєднати хочеш.
Скільки всього сталось,
за день не стане пригадати
якже мило ти сьміялась,
коли ходили ми гуляти.
А зорі наче фанарі,
світили сяйвом ночі
і це являєтся мені у сні,
кохана я до тебе хочу.
Ми сніжками кидались,
ковзались падавши на сніг
в домівку мов бурульки повертались,
та це у серці я зберіг.
А ще коли ялинку прикрашали,
бабуся ти та я
герлянди накидали,
і готувалися до свят.
Вже як сімя,
як гості розійшлись розсілися й будуєм плани
ти скарб мого життя,
і назавжди кохана.