Заховайся під крило
Божого, Святого Духа,
Він живе в душі того,
хто Бога в серці слухає.
Не милуйся своїм станом,
що ти Бога досягнув,
як останнім для всіх станеш -
знай, що Бог тебе почув.
У покорі на колінах
голову схили,
і Господь для тебе диво
зробить залюбки.
Хто себе за все картає,
з ним Господь стоїть,
і хто ближнього кохає,
того Він благословить.
Хто раненько на молитву
до Бога прибігає,
той одягнутий і ситий
і Бога знов шукає.
Ось, упав промінчик з неба
розтопити лід,
це Господь рождає в тобі
покаяння цвіт.
Простягай до неба руки
і скажи йому:
- "Господи, хочу до Тебе!",
а Він тобі: "Люблю!".
Не сумуй, не плач, не ремствуй,
що така у тебе доля,
а питав чи ти у Бога,
чи це Божа воля?
Хто у Господі знаходить
віру і довіру,
той плоди солодкі родить
мудрості і сили.
Дух Святий благословляє
в святості зростати,
і до Господа Любов`ю
навіки палати!