Киває сонце головою,
Засліплює добром.
А може хтось з тобою?
Я мрію з кожним сном.
За роком рік стирає пам’ять.
Та я все збережу.
Я напишу тобі на пам’ять
Поему, й не одну.
Папір все стерпить,- він силач.
Завжди все вислухає він.
І не побачить дивний плач,
Підніме душу із колін.
27.02.2013 рік