За вікном хурделиця гуляє
А на душі туманів слід
В очах сльоза бринить
А на вустах рожевий блиск
У сумці безліч мотлоху
і фотогрвфій альбом
В телефоні нічого цікавого, але розблоковую через кожні п*ять хвилин
Але не можу вже без цього
дзвоню...не відповідає
пишу... і знов мовчання вслід
Люблю? Незнаю...
Він просто все, без нього не уявляю
свого життя
Тепер він в снах
Назавжди поруч
Люблю...так
Не можу? Ще незнаю...