Твої сльози.. - мій дощ. Твої очі.. - мій світ.
де б Ти не була.. де б Ти не чула..
квіти в волоссі..та сонце на шиї..
я все відчую.. я буду з Тобою..
знаю.., Ти..іноді маєш думки, котрі в болоті..
я зрозумію..
і знаю, що більша половина Твоєї душі в титані..
але..я допоможу..
і буде в нас сонце.. на стінах..
буде в нас небо
в руках та в думках..
Ти лише не здавайся..
до болі..
не можна..
Ти маєш жити щасливо..
бо ж я відчуваю..
і я дуже хочу мати Твою посмішку вільності та безтурботності вперемішку зі щастям та вишневим тістечком..