Сонце моє, що ти зі мною робиш?
Чекаю вечора і спокою із ним-
Ти не заходиш...
Стоїш над маківкою,
Пестливими руками волосся гладиш...
Душа моя, це дійсність,чи ти мариш?
Надія в серці та розпач поряд!
Лиш розум наставляє:
" Не квапся, освіти свій погляд-
Вона тебе кохає!"