За що люблю тебе? За що кохаю?
За темні очі, посмішку твою,
за те, що я не я, тебе бажаю,
за те, що я погляд твій лювлю.
За що люблю тебе? За цілий світ,
який даруєш ти мені щоденно,
за мільйони тих чудесних літ,
які проживемо ми натхненно.
За що люблю тебе? За тихий рай,
який цвіте в серцях любов'ю,
за все прекрасне, пригадай,
як жив ти мною, я - тобою.
За що люблю тебе? Тому що ТИ'!
Ти є, ти мій і ти навіки!
За те, що можу я цвісти,
коли тримаєш ти мене за руки.
За сонце, небо, за мрії в душі,
за твою довіру, за все, що не знаю,
за те, що для тебе пишу я вірші.
За все я люблю! За все я кохаю!