Так хочеться комусь сказати
ці ніжні слова кохання:
"Я кохаю тебе і все життя буду кохати.."
А знала б кого..
тоді б покохала,
бажала тебе
а знайти ... ні, навіть не шукала.
Шукати чи ні ?
а навіщо ? щоб знову розчаруватися?
скажіть мені, чи потрібно кохати?
Ми шукаємо щастя,
а воно написане на наших запястях.
Віримо, кохаємо
і жити бажаєм.
Я хочу відчути, це щастя кохання,
не хочу я болі,
і не хочу страждання,
а хочу бажання..