Наркомани нам не друзі!
Саша так кричав в окрузі
І обходив їх що духу
Бо про них ходили слухи
Так боявся б він їх досі
Та підріс наш хлопчик в осінь
Він казав же що не дурень
Не піддасться цій спокусі
Та тепер він наркоман
І по ночах курить план
Матюкається на мене
Й каже те життя галіме...
Тож тепер бліде обличчя
Й не розуміння хто де кличе
А на вустах одні слова
"- Пробачте друзі, я пр**бав життя"
P.S присвячений своєму колишньому другу))