Мелодії - з душею у розмові.
У ніжності – відчужена печаль.
Шопен – безмежна вічність із любові.
Про неї може знати лиш рояль.
Так солодко, спокусою натхненне,
Бажання Музи кличе у політ.
Він зронить перший звук про сокровенне –
Одразу замовкає цілий світ.