У мене ломка по тобі,
Думки у моїй голові
Чомусь лише про тебе,
Не відігнати їх від себе.
У мене ломка по твоїх словах,
Блукаю десь я по своїх думках,
Щоби насититися ними знову,
Та марно, пульс дає відмову.
Пусте блукання поміж сторінок,
Душа моя так прагне у танок,
Від щастя і розмов з тобою,
Та зараз серце сковане журбою.
У мене ломка по тобі,
По твоїй милій ввічливості,
Я хочу дозу, хочу ще розмов,
Щоб серце знову розганяло кров.