В кінці березня хапаюсь за серце
(Часто воно хапає мене)
І кажу собі: "Зосередься!
Знову ти пропустив якесь фуете!"
Вмить виникає Володя Шимальський -
Він звично із мене сміється:
"Ми без тебе пили шампанське!
Забув про народження, як ведеться?"
Так от чому серце схопило вночі!
Сором. Не рятують промови!
Вибачитись як? Доля, навчи!
А він європейські знає всі мови!
В житті у Володі витончений смак,
Інтелект гострий, немов лезо!
А я знову, як дійсний простак,
Поповнив список провин довжелезне.
Тепер напишу на стіні: "Двадцять шість.
Березень. Володя Шимальський."
Через рік, у цей день, схоплю мить -
Поздоровлю, буду пити шампанське!
30.03.2013
К.