Не шматуйте, мене, не шматуйте!
Ніч не винна, що спала весна.
Свої сили. На сміх. Не марнуйте.
І сорочка. З любові. Тісна̀.
Не дратуйте, себе, не дратуйте!
День не винний, що стільки турбот.
Тихий спокій музик подаруйте,
Без пейзажів гламурних чеснот.
Не марнуйте, слова, не марнуйте!
Ви не з тих, хто ховає життя.
Нестабільність триває.
Рятуйте…
Тонни бруду. Думки – як сміття…
-----------------------------------------------
Ви не винні, що сонце зійшло.
Ви не винні.
Рішучість.
Німа…