Не має слів, одне мовчанння,
І подих знов, моє зізнання...
На ніч день впаде,
Якщо ти розлюбиш мене....
На світанок помолюся
І води з крану нап*юся,
Якщо Ти не будеш поряд,
Я тоді сама забудусь...
Роки і може вічність
Я проміняю лише на твій погляд,
Зрушу свої принципи в безодню
І стану вітром...
До тебе доторкнуся приливом моря,
Стану твоєю тінью,
Заберу всі твої окреслення горя,
І просто стану твоєю...
Зрузумій, що все це давно не гра,
Що це не дурні примарні миті,
Що у серці моїм молодім,
Лише для тебе відчинені двері....