Щира посмішка і трішки ніжності у ній,
І вже немов на мить потрапив у країну мрій.
Це зовсім просто і так багато значить,
Для того хто хотів цю посмішку побачить.
Яскравість, щастя, радість і кохання,
У посмішці одній маленьке є зізнання.
Твоя усмішка, навіть крихітна-маленька,
Комусь припасти може до серденька.