Просто щастя тече по венах,
І спокій панує в душі,
Мабуть іншого і не треба,
Ніж те, що є зараз - завжди!
Просто світяться щастям очі,
А просто так, без причин,
Просто всміхаюсь перехожим,
І ловлю їх збентежений грим.
Просто хочеться вірити в диво,
Що трапляється з нами завжди,
Коли ми того не чекаєм,
Коли гармонія панує в душі.
Просто прожила кожну хвилю,
Відчула, як кажуть, на собі.
Просто я вірила і любила
Хоч можливо ти цього й не зрозумів.