На все по-різному ми дивимось в житті,
Для когось дощ – романтика і загадковість.
Для інших просто мимовільна випадковість,
Комусь – це привід залишитися на самоті.
Ось так у всьому погляди в нас різні,
Та не повинно це між нами ставити стіни.
Бо в нелегкі часи і часом навіть грізні,
Лиш коли разом ми, то зможемо перемогти.