Ти серце викрадаєш уві сні,
Ковток повітря… ще один.
Шукаємо думки компромісні
І ось він… початок відносин.
***
Дивлюсь у вічі лечу у далечінь
За подихом твоїх бажань.
На чоло лягає тінь,
Поцілунок… найсолодше з покарань.
***
Розквітла душевна гармонія,
Вдвох не помічаючи всіх.
Лунає кохання симфонія
Ти таємний мій гріх.