Гірко
у душі - дірка
тонелю -
кінця не чекаєш
Не плач
коли про Лбв читаєш
Боже!
пошли їй світло
поверни
у посмішку літо
Ватра повинна палати
А вона...
вже ледь жевріє
жевріє проти обставин
жертвує
всім до останнього
для нього
без сумніву
без зрад
без ваганняя
а він вважжає так треба
а він бачить те вогнище
теплом домашнім
але ж їй уже не важливо
вона просто горить.
згорає
ні на що не чекає
Амінь?
Аллілуя?
а може...
почує?
повірить?
і буде горіти
для себе й дитини
Ватричка,
не згорай для нього!
---
КНЦ