У Ромодані поміж коліями
ростуть маки
такі малесенькі,
дрібнюсінькі,
як метелики, що ось-ось злетять.
Ось злетіли...
Махнули по колії червоною загравою,
змішалися із загравою синьою
синьооких волошок -
їх багато, доволі,
уявляєте?
Як захід сонця в морі -
поміж синім червоного відблиски
і в червоному плями синьості.
Потяг проїхав.
Метелики ж не покинули своїх місць червоної ейфорії,
а макові стебельця червоніють,
червоніють і синіми плямами
хлюпочуть блавати.
ви старались написати верлібр, гарно,чому тільки не віднесли його до тієї рубрики
Валіко Коробкадзе відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
він один такий і більше їх, мабуть, не буде. Та й реально в Ромодані поміж коліями ростуть маки з волошками - бачила. То хай буде вже в "побаченому". Дякую за коментар)