Ти знову прибіжиш до мене
Вся така по-літньому чиста
Руде волосся, сукенка, сандалі
Скляне намисто
Подує вітер, дерева заплачуть листям.
Ти глянеш в очі мовчки запитуючи
«любиш?»
завжди люблю, затям
Чи запиши це.
Тільки не клади в кишеню -
згубиш.
Всміхнешся і потягнеш з собою
До води, щоб чути шум прибою.
Вітер сухий подує
Доносячи до спраглих вух
Уривки мелодії
It's raining men, hallelujah.