Чекати я б зміг цілу вічність,
та чи варто це робити чи ні?
Скажи мені правду ввічі,
щоб розвіяти сумніви, погасити муки мої.
Кажи мені просто правду,
якою б гіркою вона не була.
Усе постараюсь сприйняти належно,
все просто, без дорікань.
Зі мною ти була відверта,
усі слова на чистоту.
Чому ж ти ховаєшся зараз?
Відкрий таємницю свою.
Скажи мені просто правду.
Я хочу це чути, повір.
Вона мене з ніг не повалить -
вона мене тільки зміцнить.