Наші з Тобою хворі на щось світи.
Такі сиротливі, такі незрілі.
Любові надто невмілі, надмірні,
Хмари рожево-білі.
Як я можу Тобі помогти?
Хіба я герой того
фільму про справжнього
чоловіка?
Я ж як ялинка.
Ніби літо, але з Новим Роком.
Усе не тим боком у мене.
Зелена підтримка.
Мусимо бігти, бо справи.
Наші фільми- страшилка,
переписка- флудилка.
А кругом дороги, хелп- сигнали.
Якби ми знали який це
жорстокий спорт...
Тримайся, чювак, поворот.