Я відмовляюся від світу,
від цих невидимих людей.
Я не бажаю це терпіти,
і бути трунарем ідей.
Своїх ідей.
Я хочу жити, щоб без рамок,
без цих стереотипних правил.
І не заковувати душу у темниці,
в важкі кайдани.
Я хочу бути вільним.
Звільнись душа моя, звільнися.
Лети туди, де воля є.
Тільки назад не озирайся,
бо зникнеш, раз і назавжди.
Лети до волі, до свободи.
Твори мистецтво, щире й чисте,
без домішків, без осаду.
Тебе уже ніщо не спинить,
ніхто уже не прибере до рук своїх.
Ти вільна птаха.
Тільки ніколи не спиняйся,
не відступайся від свого.
Обороняйся, захищайся,
від світу чорного цього.
Здіймись над ним.
Щоб не змогли тебе дістати,
стань зовсім недосяжна їм.
Лети туди, де вже немає
ні душ людських, ні їх самих.
Лети в свій світ.
І пам'ятай, що ти є вільна!!