Займайся коханням з ночею,
Її місяць хай тебе пестить уміло,
Зорі дарують поцілунками проходячи стрункою,
Так божевільно і сміло...
хай тебе не знайдуть ніколи,
Блудливі руки чужі,
Хай буде так, щоб на тебе щасливу,
Ненаглядно дивилися очі його...
Хай він споміж інших тебе єдину,
ніколи він не пропустив,
Хай тебе таку тендітну,
Збереже кожна клітина його шкіри...
Хай тебе він викине у небо,
Де вас тільки лиш двоє,
Хай твої чутливі вуста торунуться до нього,
І він як ніжний звір від тебе шаленіє...
Хай твої руки станють, як крила,
Щоб ти до нього летіла,
Хай твої очі стануть сонцями,
Щоб його лиш поглядом трепітно зігріла...
Хай він навіки залишится тим самим,
Кого ти чекала все життя,
Хай його усмішка чарівна,
Радує тебе кожен день...
Хай ти станеш днем,
Що прихистить під собою ніч,
Щоб коли ти залишилась самою,
Ти займалась коханням лише з ним одним...турботливим як ніч....
(30.05.13)